RMP Kft | 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 187. | Tel.: +36 93 516 470 | Fax: +36 93 516 471

Romantikus hangulatú kis lakás

Jánosi Andrea lakberendező kért fel minket ennek a gyönyörű, romantikus hangulatú kis pesti lakás bútorainak az elkészítésére, amit örömmel vállaltunk, hiszen mindig örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, amikor különleges, egyedi és magas minőségű bútorokat készíthetünk megrendelőink számára.

Belépve ebbe a kis lakásba magával ragadott minket az abból áradó elegancia, a stílusos és divatos női energiák, a romantikus hangulat. A lakás picike, mégis órákon keresztül tudtam volna elveszni a finoman kidolgozott kis részletekben. A kis előszobába egy egyedi, festett MDF felületű kis cipősszekrényt készítettünk, valamint egy különleges, steppelt textil anyaggal burkolt előszoba falat. A nem túl nagy, de kényelmes méretű nappaliba egy magasfényű fújt MDF felületű szekrényt készítettünk, melynek gyönyörű felülete már önmagában alkalmas a nappali felöltöztetésére J.

A hálószoba szintén selyemfényű fújt MDF felületet kapott és vintage stílusban készült, igazán szemet gyönyörködtető látvány.

És persze nem lehet igazi női otthon gardrób nélkül, legyen az szekrény vagy szoba. Jelen esetleg a gardrób szoba nem nyitott, hanem zárt szekrénysorral lett berendezve, még látványosabbá téve ezzel a helyiséget, a lakást.

A fürdőszobába a lakás berendezésével harmonizáló, magas fényű festett MDF szekrény került.

A végére hagytam a konyhát, ami igazán jó bizonyíték arra, hogy egy kis lakásba is lehet szép, látványos, egyben praktikus konyhát készíteni, hiszen egy egyedileg tervezett és gyártott konyhabútor alkalmas arra, hogy miden egyes centimétert és apró zugot kihasználjunk. Egy pici konyha esetében sem kell tehát a középszerűvel megelégedni. A konyha vintage stílusban készült, selyemfényű fújt MDF felülettel, savmart üveg berakással.

A lakásról készült képeket az alábbi linkeken nézheti meg:

előszoba: http://www.rmpbutor.hu/eloszobafal-steppelt-textil-hatfallal

nappali: http://www.rmpbutor.hu/magasfenyu-festett-nappali-butor 

gardrób: http://www.rmpbutor.hu/vintage-stilusu-gardrob 

fürdő: http://www.rmpbutor.hu/magasfenyu-festett-furdoszoba-butor-0

konhya:

#egyedibutor #janosiandrea #vintage #stilus #konyhabutor