RMP Kft | 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 187. | Tel.: +36 93 516 470 | Fax: +36 93 516 471

Alapelveink

Kivitelezés

Mi itt az RMP-nél abban hiszünk, hogy a bútoroknak állniuk kell az idő próbáját. Minden bútordarabnak ugyanúgy kell kinézni és funkcionálni hosszú évek elteltével is, mint amikor az először használva lett. Mindezen elveket figyelembe véve csak a legjobb, minőségi alapanyagok felhasználásával készítjük el bútorainkat. Minden  erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a megbeszélt költségek adta határok mellett a legjobb eredményeket reprezentáljuk a vevőink teljes megelégedettsége érdekében.

Tervezés

Az első megbeszéléstől kezdve, a tervezés és a kivitelezés folyamatán keresztül a lehető legnagyobb mértékben bevonjuk ügyfeleinket, így aztán teljességgel biztos lehet abban, hogy olyan, egyedi bútorai lesznek, melyet igazán szeretni fog és otthonának megbecsült eleme, dísze lesz.

Környezetvédelem

Tisztában vagyunk, hogy mennyire fontos napjaink rohanó világában a környezetünk védelme és milyen veszélyeket hordoz, ha elsiklunk a környezetvédelmi irányelvek felett. Pontosan ezért cégünk a lehető legkörnyezetbarátabb megoldásokat alkalmazza a bútorok kivitelezése során, valamint az általunk gyártott bútorok maradandó alkotások, így Ön is biztos lehet benne, hogy kíméli környezetét.

Árak

Egyedi árképzéssel készítjük a bútorainkat, minden esetben egyedi árajánlatot adunk.

Bár sokan nem értik, miért nem tudjuk megmondani azonnal, hogy „mennyibe kerül egy konyhabútor?” nálunk, de ennek oka van. Az egyedi bútor esetében az ár nagyon széles skálán mozog, függ a megrendelt bútor méretétől, a kiválasztott anyagtól és a választott műszaki tartalomtól (vasalatok, szaniterek stb.) is. Az árat tehát egyedileg, ezen paraméterek meghatározását követően tudjuk meghatározni, de minden esetben igyekszünk álmai bútorát az Ön által megszabott költséghatáron belül, kiemelkedő, RMP minőségben elkészíteni.