RMP Kft | 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 187. | Tel.: +36 93 516 470 | Fax: +36 93 516 471

Rólunk

Rólunk

Dr. Róka Viktória
Tulajdonos, ügyvezető

Viktória a cég társtulajdonosa, jogász végzettséggel rendelkezik, diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán szerezte 2010-ben. Ezt követően Budapesten élt és dolgozott ügyvédjelöltként majd ügyvédként. Édesapja halálát követően vette át a cég vezetését.

Rókáné Miszlai Éva
Tulajdonos

Éva a cég társtulajdonosa, korábban a cég gazdasági vezetője volt, jelenleg nyugdíjas és tapasztalatával, elméleti tudásával támogatja a cég munkáját.

Székely Krisztián
Üzemvezető, cégvezető

Krisztián a cég szakmai vezetője, az RMP megalakulása óta dolgozik a társaságnál, így ismeri annak minden sajátosságát. Rendkívül jó kreatív képességekkel rendelkezik, irányítása alatt történik a bútorok tervezése és kivitelezése, a teljes gyártási folyamat szervezése és felügyelete.

Székely Éva
Tervező, ügyfélkapcsolati munkatárs

Éva a cég ügyfélkapcsolataiért felelős, továbbá ő tervezi meg ügyfeleink elképzelései alapján a megrendelt bútorokat, segítséget nyújt a tervezés során az anyagválasztásban, a műszaki megoldásokban, bármely felmerülő kérdésben. Éva több, mint 17 éve dolgozik cégünknél, így rendkívül sok tapasztalattal és magas fokú szaktudással rendelkezik az egyedi bútorgyártás területén.

Gyöngy Rita
Asszisztens

Az üzemvezető asszisztense, a gyártás előkészítésért felelős, végzettségét tekintve faipari technikus, 40 év tapasztalattal rendelkezik a faiparban, a bútorgyártásban. Dolgozott a Kanizsa Bútorgyárban valamint az Orechovszky Bútorgyártásnál, szintén a gyártás előkészítés területén.

Bódisné Kovács Eszter
Gazdasági munkatárs

AZ ÜZEMÜNK

Az üzem 1000 m2 hasznos alapterületen helyezkedik el, rendkívül korszerű gépekkel és tehetséges faipari szakemberekkel dolgozunk együtt. Irodánkban megtekintheti egyik bemutató konyhánkat, továbbá számos anyag, vasalat, szín, konyhai gép közül választhat. Térjen be hozzánk és készséggel állunk a rendelkezésére.