RMP Kft | 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 187. | Tel.: +36 93 516 470 | Fax: +36 93 516 471

Otthon Design kiállítás 2019. április 3-7.

Nagyon nagy izgalommal várjuk a CONSTRUMA kiállításcsokor keretin belül megrendezésre kerülő OTTHON DESIGN kiállítást, ahol az RMP Bútor is kiállítóként fog részt venni. Két gyönyörű konyhával készülünk az RMP Bútor saját standjára, továbbá ingyenes konyha (és bútor) tervezési tanácsadással is várjuk az érdeklődőket.

Ezen kívül Ács Erzsébettől, a Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) elnökétől az a megtisztelő felkérés ért minket, hogy a szövetség neves és tehetséges lakberendezői, belsőépítészei és tervezőmérnökei által tervezett két stand konyhabútorait az RMP Bútor készítse el. Természetesen örömmel mondtunk igent a megtisztelő felkérésre és reméljük, hogy minél többen eljöttök a CONSTRUMA-ra és nézitek meg ezeket a gyönyörű konyhákat, bútorokat.

Érdemes egyébként kilátogatni a kiállításra, hiszen az OTTHON DESIGN szakkiállításon kívül még számos más téma is megjelenik, például a CONSTRUMA Kert vagy a HUNGAROTERM kiállítás is, minden, ami az építkezőket, felújítókat vagy szakmabelieket érdekelhet.

Ne feledjétek! Nézzétek meg munkáinkat Budapesten 2019. április 3-7. között a HUNGERXPO vásárközpont F pavilonjában, az RMP Bútor 104a standján és a LOSZ Design Generációk standján.

És mit kínálunk azoknak, akik meglátogatnak minket? Mi nem ámítunk mindenkit nem létező kedvezményekkel, repi tollakkal, szatyrokkal, hasonlókkal. Mi a csapatunk profizmusával, szakértelmével és kedves, segítőkész munkatársainkkal várunk mindenkit :) .