RMP Kft | 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 187. | Tel.: +36 93 516 470 | Fax: +36 93 516 471

Modern eleganciát árasztó kis lakás

Egy igényes, modern eleganciát árasztó budai lakás berendezését készítettük el egy kedves fiatal párnak, akik a végeredménnyel rendkívül boldogok voltak.

A lakóparki lakás a földszinten helyezkedik el, ezért a viszonylag kevesebb beszűrődő természetes fény miatt mindenképpen világos színekben kellett gondolkoznunk. Így esett a választás a selyemfényű festett, tojáshéj színű MDF és a tölgyfa erezetű, exkluzív, rendkívül magas minőségű szinkronnyomott (mely ebben a kategóriában a fa legtökéletesebb utánzatát nyújtja) bútorlap kombinációjára. Természetesen az gyönyörű MDF felületet most is cégünk felületkezelő részlegének szakemberei festették, garantálva annak magas minőségét.

A lakás központjában az amerikai konyhás nappali állt, ezért erre a helyiségre kellett a legnagyobb figyelmet fordítani. A konyha egy nem túlságosan nagy, sarok részen kapott helyet, ezért a konyhabútor méretének növelése érdekében egy pultos kialakítást javasoltunk. Ez a megoldás nagyon praktikusnak bizonyult, hiszen nem csupán a „pakolós” elemek számát növeltük ezzel, hanem az kiváló térelválasztó funkciót is betölt. A konyhapult folytatásaként pedig egy (4 fősről 10 fősre) bővíthető étkező asztalt készítettünk.

Tekintettel arra, hogy a lakásban spájz nem található, a konyhaszekrényben kellett megoldani ezt a funkciót is, melynek érdekében egy nagyméretű kamraszekrény került kialakításra, hatalmas tároló fiókokkal. A fiókokba egyedi gyártású fiókrendezőket készítettünk a könnyebb és praktikusabb használhatóság érdekében. Szintén a praktikum jegyében felnyíló vasalatokkal készítettük el a konyhaszekrény felső elemeit, valamint a sarok elemek Le-mans (a szekrényelemből teljesen kifordítható) vasalattal lettek ellátva.

A nappali bútor természetesen színben is stílusban is harmonizál a konyhabútorral. A nappali bútor és a dohányzó asztal vastag elemei egyedi dekorozással készültek.  A nappali nagyon dekoratív része az ablakok rendkívül vastag párkánya, melyre szintén tölgyfa erezetű szinkronnyomott laminált lap burkolást készítettünk.

Összességében elmondhatjuk, hogy a fiatal megrendelők igénye alapján cégünk olyan bútorokat tervezett és készített, melyek gyönyörű, elegáns és nagyon hangulatos otthonná varázsolták ezt a budai lakást.

#RMPbutor #designbutor # egyedibutor #modernkonyha #modernnappali

http://www.rmpkonyhabutor.hu/modern-konyhabutor/modern-selyemfenyu-mdf-k...