RMP Kft | 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 187. | Tel.: +36 93 516 470 | Fax: +36 93 516 471

Mit jelent az egyedi bútor, mit jelent az RMP? Minőség + design + elegancia.

Az egyedi bútor fogalmát sok esetben bizony tévesen használjuk, a gyártók olykor egyediként hirdetnek olyan bútorokat, melyek valójában kötött, előre legyártott, fix mérettel rendelkező bútorelemek egyedi kombinációjából tevődnek össze. Az egyedi bútor azonban ennél sokkal több, sőt, nem pusztán a bútort jelenti, hanem az azzal együtt járó szolgáltatást is.

Az előbb említett bútorelemes tömegcikkeket a gyártók az egyediség köntösébe bújtatva próbálják meg hívogatóbbá tenni azon vásárlók számára, akik nem szeretnének olyan bútort, mint amilyen a szomszédnak is van. Erről eszembe jutott egy eset… miután teljesen felújítottuk a lakásunkat, vettünk egy nagyáruházban egy dohányzóasztalt olyan alapon, hogy ez olcsó, gyorsan a nappalinkba kerül és nem is néz ki annyira rosszul. Így is lett, jó néhány hónapig ékesítette a nappalit, aztán lecseréltem. Hogy miért? Az ok egyszerű: amikor az ötödik vendég mosolyodott el a nappalinkba érve, hogy „nézd csak, nekem is pont ilyen dohányzóasztalom van”, akkor rájöttem, hogy ez minden magyar háztartásban megtalálható tömegcikk. Aztán jött a következő mondat, ugyebár az egyenes következtetés, amitől végképp égnek állt a hajam: „a többi bútort is az XY boltban vetted?” Én persze kikértem magamnak, hogy „dehogyis, a dohányzóasztalon kívül minden tejesen egyedi bútor, nézd meg jobban”. Ezután persze jöttek a sűrű elnézések, mert a dohányzóasztal és a többi bútor minősége valóban nem volt egy lapon említhető… de a dohányzóasztalnak ettől függetlenül mennie kellett.

Az RMP-nél az egyedi bútor valóban EGYEDI, mégpedig minden egyes mozzanatában (hacsak persze nem pontosan ugyanolyat kérsz, mint a szomszédodé, amit szintén mi gyártottunk J).

Ez azt jelenti, hogy a bútorainkat minden egyes megrendelőnk részére teljesen egyénileg, személyre szabottan tervezzük, nem fix elemeket rakosgatunk egymás mellé, hanem több ezer anyagból és színből választva, a lakásod, házad, konyhád, vagy azok bármelyik zugának pontos méretéhez igazítva, az általad elmondottak alapján (mi tetszik, mire vágysz, milyen a stílusod, stb.) egyedi terveket készítünk. Ezeket persze minden részletében átbeszéljük a megrendelővel, egyeztetjük, ha kell, módosítjuk, majd ha elnyerte azt a végleges formát, design-t, amit a megrendelő szeretne, legyártjuk és beszereljük. Ugye, hogy mennyivel jobban hangzik? Ezután persze az is biztos, hogy majd a szomszéd ő jár az Ön nyakára, hogy ezt „melyik boltban vette?”. J

És ahogy mondtam, az általunk tervezett és gyártott bútor minősége egy lapon sem említhető a tömegcikkekével, hiszen a mi bútorainkat nem gépek hányják ki magukból tízezerszám, hanem minden egyes darab jelentős mértékű emberi munkával készül, mely garantálja a minőséget. A végeredmény is garantált, a bútora ámulatba ejtő lesz.

Éppen ezért nyugodtan mondhatom, hogy az RMP egyenlő az egyediséggel, minőséggel, design-nal és az eleganciával.