RMP Kft | 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 187. | Tel.: +36 93 516 470 | Fax: +36 93 516 471

Magyar termék

Manapság nagyon népszerűek az olasz bútorok, az olasz formatervezés, sok helyen olvashatjuk a bútorgyártók honlapjain, hirdetéseikben, hogy bútoraikat olasz design jellemzi, esetleg kiegészítik azzal, hogy azokat német minőségben gyártják. Meg persze választanak egy szép olasz nevet, az elhagyhatatlan.

Az olaszok természetesen méltán híresek a szépérzékükről, a divat és a szép dolgok iránti szeretetükről, a kifinomult ízlésükről és arról, hogy évről évre a korukat meghaladó formatervezési megoldásokkal és divattal örvendeztetnek meg bennünket a bútorgyártás területén is. Mi is szeretünk ötletet meríteni ezekből az előremutató trendekből és nyomon követjük a különböző innovatív megoldásokat, hiszen nálunk is szükség van a folyamatos megújulásra, a divat követésére. Nincs is ezzel baj, sőt… Azt azonban fontos leszögezni, hogy önmagában ettől még nem gyárt senki olasz bútort.

De akkor mit is jelent az, hogy valaki olasz vagy olasz designú bútorokat gyárt? Olaszország ihlette? Vagy Olaszországból származik a tervezője? Esetleg csak egy jó marketingfogás és ezzel próbálja a vásárlókat becsalogatni? Bevallom, én nem tudom, ezt kérdezzék inkább attól, aki ezzel a jelmondattal hirdeti magát.

Német minőség? A fentiekhez hasonló módon ennek a tényleges jelentése is kérdésként szokott felmerülni bennem. Esetleg németek dolgoznak nála vagy Németországban gyártatja a bútort?

Az RMP MAGYAR TERMÉK. Az RMP-nél nem dolgozik olasz tervező, sem német asztalos J . Kifejezetten büszkék vagyunk arra, hogy exkluzív és minőségi bútorinkat magyar bútorgyárban, magyar tervezők tervei alapján, magyar asztalosok, magyar fából, magyar szakértelemmel készítik, a magyar szó jelentésének minden szépségével. Válasszák Önök is büszkén a magyart, a minőséget!   

#magyar #butor #divat #minoseg #exkluziv