RMP Kft | 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 187. | Tel.: +36 93 516 470 | Fax: +36 93 516 471

Fa és beton

Ahogy egy korábbi bejegyzésben is írtam, 2019-ben nagyon trendi minden, ami fa és minden, ami kő vagy kőhatású és természetesen ezek kombinációja is jöhet minden mennyiségben. Mi is egy ilyen kombinációval készültünk a 2019-es OtthonDesign kiállításra, mely hatalmas sikert aratott a látogatóink körében.

A konyha alsó elemsorának ajtólapjai fenyőfa furnérból készültek, a robusztus munkalap, a felső elemsor ajtólapjai, valamint a hátfal betonhatású, cégünk által egyedileg dekorozott felületű anyagból készültek. Minden ajtó és fiók természetesen BLUM fékezős vasalatot kapott, valamint számos „okos” megoldást építettünk a tároló funkciót ellátó elemekbe. A nagy mélységű fiókokat üvegek tárolására alkalmas fiókosztóval láttuk el, a szintén mély evőeszköz tartó fiók egy nagyon praktikus 2 szintes, csúsztatható fiókosztót kapott, a mosogató alatti fiókba pedig egy két rekeszes szelektív kuka került.

Bár ülőbútorokat nem gyártunk, nem tudtuk megállni, hogy ezt a rusztikus, mégis modern konyhát ne dobjuk fel 4 db, könnyített farönkből készült „székkel” :) . Na ezeket aztán mindenki már a helyszínen meg akarta venni :) .

#RMPButor #minosegibutor #egyedibutor #OtthonDesign