RMP Kft | 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 187. | Tel.: +36 93 516 470 | Fax: +36 93 516 471

Bútortrendek 2019-ben

Egyes lakberendező designerek szerint az idei évben a megrendelésre, limitált szériában, egyedileg, kézzel készített bútorok lesznek a divatosak, és a fa, mint természetes anyag fogja képviselni a luxust, a designt, az eleganciát. Remélem, ezen előrejelzések helytállók, hiszen postosan leírja, hogy mivel is foglalkozik az RMP Bútor. J

2019-ben a természetes anyagokat részesítjük előnyben. Ezen kívül a nagy kontrasztok és a fémek erőteljes megjelenése lesz a jellemző.

A fa, mint anyag, mindig, minden korban nagyon népszerű, ha bútorról van szó, legyen az tömörfa vagy fa furnérozott felület. Fából pedig rengeteg stílusban lehet bútort készíteni, a rusztikustól kezdve, a klasszikuson át, a modernig. Szeretjük a fát, ezért nagy örömmel tölt el bennünket az idei trend és ennek jegyében izgatottan várjuk megrendelőink megvalósításra váró elképzeléseit. J

A fa mellett nagyon népszerű lesz idén minden, ami kő. Gyönyörűek a márványból, gránitból készült munkalapok, hátfalak, mely természetes anyagok nem véletlenül képviselik luxust. Vannak azonban olyan kőhatású felületek is, melyek alternatív megoldásként szolgálnak akkor, ha valaki divatosat szeretne, de nem akar olyan mélyen a pénztárcájába nyúlni.

A fa és kő mellet, teret hódít magának a fém, ezen belül is a sárgaréz lesz idén nagyon trendi, legyen szó fogantyúról, nyitott polcról vagy csapról. A fém anyag használata pedig együtt jár az industrial stílussal, így a konyhabútorok tekintetében is nagyon divatosak lesznek a nyitott polcok, valamint a látható fém tartószerkezetek beépítése a bútorba.    

A színeket tekintve 2018-ból maradnak a pasztellszínek, mint pl. a zöld és a rózsaszín, a tavalyi szürke helyett viszont a matt fekete lesz idén nagyon-nagyon divatos. A feketével pedig együtt jár az arany, mely kombináció igazán kifinomult és elegáns.

Végezetül, idén igazán örülhetnek azok, akik eddig nem tudták eldönteni, hogy a klasszikus vagy inkább a modern minimál stílusú bútort vásároljon, ugyanis igazán az fogja követni a divatot, aki ennek a kettőnek a csodás kombinációját választja.

Azt hiszem igazán izgalmas lesz a 2019-es trend. Inspirációként néhány képet szeretnék megosztani veletek és idén is várunk mindenkit sok szeretettel, hogy megvalósítsuk lakás álmait ;) <3 .

https://www.facebook.com/RMPKft/posts/1061324904047515?__tn__=-UC-R 

#RMPbutor #egyedibutor #design #butortrend2019

forrás: Pinterest