RMP Kft | 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 187. | Tel.: +36 93 516 470 | Fax: +36 93 516 471

A "WOW" hatás

Egy hónap eltelt a CONSTRUMA óta, de ennek a gyönyörű konyhának még mindig a hatása alatt vagyok J Persze ennek így is kell lennie, hiszen a konyhát nem néhány évre készítteti az ember, hanem akár több évtizedig is ékesítheti az otthonunkat, sok éven keresztül nap, mint nap nézegetjük, használjuk, élünk benne. Az otthon töltött időből a konyhában vagyunk a legtöbbet, különösen egy manapság annyira divatos amerikai konyhás megoldás esetén. Ezért nagyon fontos, hogy a konyhánk „WOW!” hatása és tökéletes funkcionalitása állja az idő próbáját. Mi kell ehhez? Egy jó csapat, amely megvalósítja álmainkat, mégpedig olyan minőségben, hogy a bútor ténylegesen kiszolgáljon minket akár évtizedekig.

A kulcs tehát a MINŐSÉG. Ezt kínáljuk mi a vásárlóinknak.

A konyha fújt, szuper matt MDF felülettel készült, antracit és fekete színkombinációban, munkapultba és alsó elembe épített LED világítással, rejtett fiókokkal, belső tárolókkal és beépített szelektív szemetessel. A hátfal egy dekoratív korall színű AGC üvegből készült, a konyhai gépeket pedig a Miele biztosította. Apropó konyhai gépek! A nagy kérdés, hogy hol van a beépített mosogatógép? Nézd meg a videót és megtudod J .

#RMPButor #egyedibutor #minosegibutor #RoomUpDesign 

Képek és videó: <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.faceboo..." width="500" height="614" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>